• Hjem
  • Blogg
  • HAS AUTO AS – veien mot ny bil!

HAS AUTO AS – veien mot ny bil!

Veien mot ny bil – HAS AUTO AS

Er du på utkikk etter ny bil,  hybrid eller elbil, Merscedes, Audi, Porsche eller BMW; ta kontakt med oss i HAS AUTO AS. Vi er en liten bilforretning sentralt i Horten, Vestfold. Vi leverer nye og brukte biler fra Tyskland til alle deler av Norge. Vi har nå et stort fokus på hybrid og el-biler, fra bla Mercedes, Audi og Bmw. Kundene våre finner bilen sin enten i vår butikk eller den bestilles fra Tyskland etter egne spesifikasjoner. Vi samarbeider med kjente trygge merkeforhandlere i store deler av Tyskland. Vi leverer nye og brukte kvalitetsbiler til gunstige priser.

https://www.hasauto.no/vaare-biler/

Ved kjøp av bil hos oss tilbyr vi innbytte eller vi kan selge bilen for deg. Vi har i løpet av en del år gjort oss gode erfaringer på bruk av verksted i Tyskland. Vi leverer da bilene henholdsvis til autoriserte merkeverksteder i Kiel, for større reperasjoner og servicer. Verkstedene i Tyskland leverer god kvalitet, høy servicegrad til gunstige priser.

HAS AUTO AS leverer biler med utvidede garantier. Vi benytter oss av Bruktbilgruppen Auto Concept og egne garantier fra våre merkeforhandlere i Tyskland. Vedrørende finansiering har vi gode samarbeider med bla Santander og DNB Finans.

Velkommen til oss i HAS AUTO AS!