Skip to main content

HAS AUTO AS – veien mot ny bil!

Veien mot ny bil – HAS AUTO AS

Er du på utkikk etter ny bil,  hybrid eller elbil, Merscedes, Audi, Porsche eller BMW; ta kontakt med oss i HAS AUTO AS. Vi er en liten bilforretning sentralt i Horten, Vestfold. Vi leverer nye og brukte biler fra Tyskland til alle deler av Norge. Vi har nå et stort fokus på hybrid og el-biler, fra bla Mercedes, Audi og Bmw. Kundene våre finner bilen sin enten i vår butikk eller den bestilles fra Tyskland etter egne spesifikasjoner. Vi samarbeider med kjente trygge merkeforhandlere i store deler av Tyskland. Vi leverer nye og brukte kvalitetsbiler til gunstige priser.

Ved kjøp av bil hos oss tilbyr vi innbytte eller vi kan selge bilen for deg. Vi har i løpet av en del år gjort oss gode erfaringer på bruk av verksted i Tyskland. Vi leverer da bilene henholdsvis til autoriserte merkeverksteder i Kiel, for større reperasjoner og servicer. Verkstedene i Tyskland leverer god kvalitet, høy servicegrad til gunstige priser.

HAS AUTO AS leverer biler med utvidede garantier. Vi benytter oss av Bruktbilgruppen Auto Concept og egne garantier fra våre merkeforhandlere i Tyskland. Vedrørende finansiering har vi gode samarbeider med bla Santander og DNB Finans.

Velkommen til oss i HAS AUTO AS!