Skip to main content

AMG GT-C 50th edition på tur!

AMG GT-C 50th edition

Søndag 15. april deltok vi for første gang på Autoxo`s driveout med vår AMG GT-C 50th edition. Det ble en stor dag for en ung bilfreak. Vårdriveout i regi av Autoxo betegnes blant bilentusiaster som vårens vakreste eventyr. Gutta i Broom fulgte bilene med stor entusiasme, filming og kommentarer. Se video i link:  https://www.facebook.com/olav.medhus.9/videos/2395439213814896/

Her stilte altså over 200 av Norges flotteste sportsbiler. Både lyden og designet på bilene imponerer.

AMG GT-C 50th edition

Vårt bidrag, en MB AMG GT-C 50th edition er et prakteksemplar av en sportsbil. Mercedes AMG feirer sitt 50 års jubileum i 2017. For å markere temaet «50 år med kjøreytelse» utvider de AMG GT sportsbilfamilien med den nye Mercedes AMG GT-C 50th edition. En eksklusiv spesialutgave som det kun er produsert 500 stk av. 50 stk i Tyskland, 1 i Norge, ellers ingen i Skandinavia. Ellers er de andre spredt rundt verden.

Dette er altså en stor dag for bilentusiastene i Norge, eller muligens i hovedsak Østlandet. I årets vår driveout samlet bilene seg i Høvik, hos Autoxo. Derfra kjørte de til Lillestrøm, via Ørje til Strømstad, Nøtholmen. På brygge i solen kunne de beundre de over 200 fantastiske bilene. Det ble snakket bil og motor og fotografert i stor stil. Man kan se at miljøet i Norge for å kjøpe dyre sportsbiler absolutt er i vekst. Initativtaker Olav Medhus kunne melde om rekordoppslutning og mener at kundene er en god mix av bilinteresserte som har gjort drømmen til virklighet.

Autoxo inviterer til driveouts vår, sommer og høst. De tillater kun «Gentle Driving», hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikkregler. Det er kjøring både på motorvei og landeveier forskjellige steder på Østlandet. Det er flere stopp underveis hvor man kan spise lunsj, mingle og snakke bil med likesinnede. Neste driveout er sommerutgaven 17. juni. Da går ferden nedover Vestfoldveiene med lunsj på brygga i Tønsberg. Vi gleder oss allerede til å delta!