Skip to main content

Hvordan  vi jobber i HAS AUTO.

Hva skjer i HAS AUTO AS

Vi har biler stående i vår butikk klare for levering. Vi tilbyr også mulighet for å bestille bilen direkte fra Tyskland, da etter kundens egne ønsker og spesifikasjoner. Da benytter vi vårt store kontaktnett av merkeforhandlere i hele Tyskland for å finne drømmebilen. Vi leverer nye og brukte kvalitetsbiler til gunstige priser.

Ved kjøp av bil hos oss tilbyr vi innbytte, evt kan vi selge bilen for deg. Vi utfører grundig taksering og verdivurdering av bilen slik at du som kunde skal få en riktigst mulig pris på din bil. Dersom du ikke ønsker å kjøpe ny bil, kun selge din egen kan vi også hjelpe deg med det. Ta kontakt for pris.

Vi kan skaffe nye og brukte varebiler fra våre forhandlere i Tyskland til gunstig pris. Vi har også et godt samarbeid her i Norge for ombygging til varebil kl 2. Dette gjelder spesielt MB GL og Gelenderwagen. Ta kontakt dersom du planlegger kjøp av varebil.

Vi har i løpet av en del år nå gjort oss gode erfaringer på bruk av verksted i Tyskland. Vi leverer bilene da henholdsvis til autoriserte merkeverksteder i Kiel, for større reperasjoner og servicer. Verkstedene i Tyskland leverer god kvalitet, høy servicegrad til gunstige priser. Vi besørger transport, spedition, ut og innfortolling. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Vi leverer biler med utvidede garantier. Vi benytter oss av Bruktbilgruppen – Auto Concept og egne garantier fra våre merkeforhandlere i Tyskland.