Skip to main content

Mercedes EQA

Mercedes har nå kommet med enda et tilskudd til sin EQ serie. Etter at den første EQC ble lansert har Mercedes tatt store steg i den elektriske retning. Den nye helelektriske A klassen levere på alle plan. Her har du en bil med god lagringsplass, fantastisk sittekomfort for store og små og en imponerende rekkevidde.

En brukervennlig bil for det norske markedet

Ettersom dette er en bil i den mindre klassen gjør det at bruksområdene er mange. Om du kjører mest i byen eller på fjellet spiller ingen rolle. Med tanke på EQA sin gode bakkeklaring og lange rekkevidde oppfyller den alle de nødvendige kravene vi nordmenn har satt oss for bil nå til dags.

Flere valgmuligheter

Bilen kommer i flere versjoner, men vis vi skal se nærmere på 250 modellen har denne 190 hestekrefter og en rekkevidde på 426 km. Bilen kommer også som en 300 4matic og en 350 4matic, og disse modellene har en rekkevidde målt på til 432 km. Slike rekkevidder gir deg mulighet til å ta turen akkurat der du måtte det ønske det, sommer som vinter.

Siden rekkevidden kun blir bedre og bedre er det nå på tide og fokusere på hvilke modeller man ønsker seg. Om du kjøper en Mercedes Benz EQA kjøper du ikke nødvendigvis bare en vanlig el-bil, men du kjøper en Mercedes med elektrisk motor, og det er her forskjellen ligger. Mercedes har gjort store fremskritt når det kommer til utsende, både utvendig og innvendig. Med en hel digital skjerm og en lekker finish gir Mercedes Benz EQA deg en følelse av luksus.

Ønsker du å se flere bilder av bilen, trykk deg videre inn på linken her: https://www.hasauto.no/vaare-biler/