Skip to main content

Porsche Boxter 25 year Edition

Vi har gleden av å presentere en Porsche Boxter 25 year edition. Porsche feirer nemlig 25 år med produksjon av Porsche Boxter med å produserer denne nyheten. Bilen bygger på 718 modellen men her setter kun fantasien grenser for hvordan du kan utstyre bilen.

Motor og drivverk:

  • I denne anledning har Porsche benyttet seg av GTS motoren som også sitter i 718 GTS. Denne motoren produsere 400 hk og produserer 430 nm. Bilen blir levert med Porsches egen 7 trinns PDK girkasse. Man får også muligheten til å velge en 6 trinns manuell kasse som produserer 420 nm.
  • I dagens utvikling ser vi at det sakte men sikkert blir mindre og mindre manuell biler, så det at Porsche Boxter 25 year edition kommer med manuell som en mulighet er til stor fornøyelse for mange.
  • Om man velger å gå for PDK girkassen får du en bil som gir deg en svimlende toppfart på 293 km/t. Med den manuelle girkassen får du en toppfart som er rett under på 288 km/t. Man kan uansett si seg enig at om man velger automat eller manuell kan du ha det meget moro.

Kan dette bli din nye sportsbil?

  • Vi er så heldige at vi nå har muligheten til å tilby deg en sjelden sjanse til å sikre deg denne unike bilen. I vår utstillingshall har vi stående en Porsche Boxter 25 Year Edition som er utstyrt med detaljer i fargen Neodyme, som også kan sammenlignes med en mattere gull farge. Dette kombinert med et sølv farget karosseri og svart interiøret utgjør det et fantastisk sluttprodukt, med det lille ekstra som gjør at fotgjenger kaster et ekstra blikk på bilen.

Bilen går fra 0-100 på 4,5 sekunder. Når man kjører bilen gjennom svingete og krevende veier får man virkelig følelsen av hva denne bilen har å tilby. Med 430nm får du det ekstra kicket ut av svingene og gir deg en god følelse som kan sammenlignes med første gang du satt på med en sportsbil. Denne bilen bringer virkelig tilbake killingen i magen og følelsen av racerkjøring.

Ønsker du å se mer av denne fantastiske bilen, trykk deg videre på linken her: /https://www.hasauto.no/vaare-biler/

Porsche Boxter