Skip to main content

Mercedes Benz EQB

EQB er blitt lansert og vi har tatt en nærmere titt på bilen. Her ser vi et av Mercedes nyeste tilskudd i EQ rekken og den skuffer virkelig ikke. Her får man muligheten til å velge mellom fem eller syv seter, noe vi forbrukere er mest vandt til å kunne velge mellom kunne på markedets største biler som BMW X5 eller Mercedes GLS.

Bilen byr på ekstremt god kjørekomfort og plassen innvendig er det ingenting å si på. Bilen er en videreføringen av Mercedes GLK, og vi er nå så heldig at Mercedes tilbyr den nye generasjonen drevet at en elektrisk motor. Her kan man også velge mellom flere batteripakker, slik at man kan få den bilen som passer akkurat ditt behov.

EQB kommer med en batterikapasitet på 66,5 kWh og man for også her mulighetene til å få bilen med 4MATIC. Dette også kan være avgjørende for deg som er usikker på om bilen kan ta deg trygt fra a til å, vinter som sommer. Bilen har også en rekke ulike elektroniske detaljer og tilbyr stemmestyring. Underholdningssystemet til Mercedes MBUX gir deg muligheten til å aktivere stemmestyring ved å enkelt si «Hey Mercedes» Denne funksjonen gir deg mulighetene til å kontrollere de fleste funksjonen bilen har å tilby.

Når det gjelder ladning vil bilen ha mulighet til å ta imot opptil 11 kWh fra en lade boks og bilen tar imot opptil 100 kW på hurtiglader. Det vil si at du kan lade fra 10-80% på sirka 30 minutter. Dette gjør at lange turer blir veldig mye lettere og at tidsbruken til oppladning av bilen ikke nødvendigvis blir en avgjørende faktor for å velge bort det elektrisk alternativet til Mercedes.

Gjennom Mercedes Me Charge får du muligheten til å velge mellom 500.000 AC  og DC ladere og dette i hele 31 land. Rekkevidden målt i  WLTP er målt til 419 km, så man kommer seg langt på bare en ladning.

Vi har bestilt opp en rekke Mercedes Benz EQB og om du ønsker å ta en nærmere titt på bilen er det bare å ta kontakt for en uforpliktende samtale om Mercedes sin nyhet.

Mercedes-Benz EQB