Skip to main content

Klassiker fra BMW.

Den første generasjonen ble lansert i 1976 og fikk navnet E24, den ble produsert fra 1976 til 1988. Siden dette har BMW fortsatt produksjonen av 6-serien og bilen er bare blitt bedre for hvert år som har gått. Her ser du en BMW 630i, 2010 modell. Bilen er drevet av en rekke seks motor som produserer 272hk. Dette gjør at bilen både er komfortabel å kjøre samtidig som den kan være leken om du setter den i sport.

Her er bilen fotografert i nærområde av vårt lokale i Horten. Bilen tar seg godt ut med kabrioleten både oppe og nede. Bilen står på 20 tommer BMW Beyern felger, der dekkdimensjonen bak er 285/35/20 og foran 245/40/20. Denne bredden bidrar til at bilen fremstår som tøff og lukseriøs.

Bilen er utstyrt med stofftak, mange har lenge spekulert på levetiden til denne type tak på biler. Det er ofte veldig enkle grep som skal til for at en kalesje skal holde i lang tid.

TIPS: Vedlikehold av stofftak.

Grovt sett kan man si at det er to hovedregler for å beskytte kalesjen; hvor bilen står parkert har mye å si. En bil som står inne i tørre omgivelser hele året vil selvfølgelig klare seg bedre enn en som står ute både i snø, regn og sol året rundt. Tips nr 2 er vask, impregenering og vedlikehold av kalesjen.

Bilens interiør består av en stilren blanding av mørkt treverk, beige seter og sort dashbord. Dette utgjør en lekker kombinasjon mellom de forskjellige komponentene i bilens interiør.

Velkommen til oss i HAS AUTO A/S for å ta en nærmere titt en herlig sommerbil!