Skip to main content

I butikken!

Butikken er nå full av flotte og spennende biler. Vi har bla Mb A 200 AMG , Mb S klasse 350 lang , Audi RS6 og en  Porsche 911 997 GT2.

Porsche 911 997 GT2:

Porsche 911 997 GT2
Porsche 911 997 GT2

Denne bilen er kun produsert i 1242 eksemplarer. Porsche 911 997 GT2 er det nærmeste du kommer en banebil, som er registrert og godkjent for norske veier. Bilen er basert på 911 turbo, men med ytterligere oppgraderinger. Den har bla doble turboer, kraftigere bremser og den veier mindre enn 911 turbo, dette fordi 911 turbo har firehjulstrekk og GT2 er bakhjulstrekk. Setene bak er i tillegg fjernet for å redusere vekten ytterligere.

Et amerikansk motorblad testet en 911 997 GT2 2008 MOD på bane for å se om det var mulig å forbedre tiden på 0-100. I papirene var den satt til 3,8. Testen viste 0-100 på 3,3 sekunder.

Porsche 911 997 GT2 er et samlerobjekt og et råskinn av en bil.

Mb A200 AMG:

Mb A 200

A klassen er MB familiens minste bil, en såkalt kompaktbil. Den fyller høye krav til kvalitet og innovative løsninger, samtidig som den har smidigheten og fordelene til en liten bil.

Med det nye brukergrensesnittet MBUX, blir en rekke funksjoner,som kun var forbeholdt luksusbilene, tilgjengelig.

Alle modellene har nyutviklede motorer. Bilen er mer sporty og har mer plass.

MBUX:

Mercedes Benz User Experince. et infotainmentsystem. Systemet består av to store horisontale skjermer, med en krystallklar oppløsning, 3D visning og et nesten uendelig univers av muligheter.      Med «Hey Merceds» kan du via stemmestyring gjøre alt, fra å spørre om vær, nyheter, stille navigasjonen, hente frem musikk og styre klimanlegg. Du kan altså bruke en samtale til å kommunisere med bilen. Her er det snakk om kunstig intellegens. Bilen lærer deg å kjenne, jo mer kjent med deg og vanene dine den blir jo mer vil den tilpasse seg deg. Bilen er konstant knyttet til nettet. I midtkonsollen har bilen en ny berøringssensitiv kontrollenhet. Den nye A klassen har også et avansert cruise control system. Bilen kan skifte fil og avpasse fart på egenhånd.

MB S KLASSE 350 AMG LINE:

I MB S klassen sitter nå MB`s nye rekke 6 motor med 286 hester, co2 utslipp på 150 gm/k, noxutslipp på 37. Dette gjør bilen mer miljøvennlig enn tidligere. Den oppleves også noe mindre, mer kompakt og om mulig enda bedre kjørekomfort.

Mercedes sin toppmodell, den er helt enkelt elegant og suveren. Med sitt karismatiske eksteriør utstråler den status og prestisje. Denne bilen stimulerer også sansene. Med Energizing comfort styring får man en intellegent kombinasjon av dufter, farger, toner og massasjeprogram.

Små impulser som virker vitaliserende og bidrar til å øke yteevnen.

AUDI RS6:

Audi RS6

Denne bilen handler om en kombinasjon av en relativt diskret stasjonsvogn og ytelser som er i verdenssklasse, med en motorkraft som er hinsides.        Audi RS6 er bilen som har mer dynamikk, mer kraft og mer eksklusivitet, bygd for kundene som ønsker mer.

Bilen har splittet personlighet. I comfortmodus er det bare litt ekstra buldring som skiller den fra A6, setter man derimot over i Dynamic, endres den til en råtass.

VELKOMMEN TIL OSS!

Mb A 200 AMG