Skip to main content
places-scandinavia-background.jpg

Hvordan velge riktig bil for vinteren!

Nå som mørket, kulden og isen setter inn er det viktig at vi setter visse krav til bilen vår. Norsk vinter byr på ulikt føre og firehjulstrekk er ofte en ideell løsning for de fleste nordmenn. Årets nykommer fra de store bilprodusentene har gitt oss kjøpere et bredere utvalg, også innen elbiler.

De største nyhetene vi har blitt introdusert for , vil nok være Audi sin helelektriske SUV e-tron. Den kommer i to ulike utgaver; quattro 50 og quattro 55. Mercedes har også nylig lansert eitt tilskudd innen elektrisk SUV. EQC er på lik linje med e-tron en utfordrer til Tesla og Jaguar I-pace.

Hvilke kvaliteter er essensielt for norske vinterbiler?

Norge byr på en rekke utfordringer når vinteren kommer for fullt. Det er en nødvendighet med sikkert veigrep og biler med firehjulstrekk er ofte viktig for fremkommeligheten til mange som kjører på på vinterveiene i Norge. Valget vi også må ta er om vi skal kjøre elektrisk eller velge bensin/ diesel biler. Hos oss har vi en rekke biler som kan tilfredsstille dine krav og vi hjelper deg gjerne med å velge den riktige bilen for deg.

Audi e-tron.

Audi e-tron

Et av de største tilskuddene innen elbil for det norske markedet er en sikker vinner om du ønsker en innovativ bil med omfattende utstyrsliste og quattro som bringer deg sikkert fra a til b. Audi har lenge vært kjent for deres fantastiske firehjulstrekk system som tar deg frem uansett hvor du måtte ønske, og de skuffer ikke denne gangen heller. Vi har flere leveringssklare e-tron quattro 55 som venter på ny eier.

Mercedes EQC

MB EQC

Mercedes tar også steget inn i den elektriske utviklingen og markerer seg sterkt med deres nyeste tilskudd EQC. Dette er elbilen for deg som setter pris på tysk ingeniørkunst på sitt beste. Bilen tilbyr ulike kjøreegenskaper som gjør at du som sjåfør kan leke deg, selv når vinteren og isete veier står for tur. Bilen har en rekkevidde som lever opp til vår forventning, og langturer blir ikke lenger en utfordring selv om vi velger elektrisk. Ta gjerne turen innom for å se og prøvekjøre bilen selv (kommer i butikk 1/11).

Mercedes GLE Coupe 350 d

MB GLE Coupe 350d

Dette kan være bilen for deg som ikke ønsker å kjøre elektrisk, men likevel kjøre miljøvennlig, Euro6. MB GLE Coupe 350 d sitt design er litt utenom det vanlige og dette er kanskje noe for deg? Bilen har et lavt utslipp selv om den er drevet av en dieselmotor. Bilen er godt utstyrt med Burmeister anlegg, skinnstoler, tv i baksetene og multifunkjsonsratt som gjør at du lett kan foreta endringer uten å ta hendene vekk fra rattet.Den har også Webasto motor og kupevarmer for kalde norske vinterdager. Bilen står klar til levering i vår utstillingshall.

Mercedes GLE Coupe 63 AMG

MB GLE Coupe 63 AMG

Her legger vi til side det meste av tanker om miljøvennlig kjøring og fokuserer mest på ytelsen. Dette er bilen for deg som ønsker å kunne ta med familien på tur, samtidig som du kan leke deg og føle deg som et barn igjen. Bilen er drevet av av en V8 motor som produserer 585 hester og et lyd register uten sidestykke. Du kan selv velge hvilke kjøremodus du skal kjøre med som gir deg mulighet til å oppleve alle de gode egenskapene ved bilen. Bilens interiør gir en følelse av luksus, Mercedes har ikke spart på kruttet her. Dette er en bil som må oppleves, den står klar i vår utstillingshall.

Vi hjelper deg i valg av vinterbil.
Velkommen innom oss for en bil prat!