Skip to main content

Diesel bilen lever!

Dagens bilmarked og bil snakkis er mye preget av de elektriske nykommerne men man skal ikke se bort i fra de nye diesel bilene som er kommet på banen. Disse er også preget av fantastiske kjøre egenskaper, lavt forbruk, høy ytelse og alt dette til en akseptabel pris. Så diesel bilen lever.

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=159865209
https://www.hasauto.no/vaare-biler/

Dieselkrise.

Den første dieselkrisen ble oppblåst i 2015, og dette ble i stor grad fremmet av Volkswagen og deres utslipps tall fra bilene de produserte. Det ble også tatt opp til vurdering om dieselbiler skulle bli ulovlig å kjøre i de store byene, på bakgrunn av høyt utslipp, men dette kom aldri helt gjennom. Dieselbilene var ute i hardt vær, men etter tiltak gjort fra de store bilprodusentene fikk de en ny start. Ryktet til dieselbilene har vært ulikt blant folket men det er ikke å skjule at de nye utslippstallene til disse bilene er mye bedre enn forventet for 4 år siden.

Muligheter.

Audi, Mercedes, BMW, Porsche og flere produsenter har biler i sitt repertoar som er drevet av diesel motorer, og nå også en hybrid løsning med diesel og el motor. Audi tilbyr A6 competition, dette er bilen man på flere vis kan se at er en lillebror til Audi RS6 men som er drevet av en 3 liters diesel motor som produserer 326 hk. Dette er en fantastisk bil, interiøret er stilrent. Den har røde fremtredende bremseklosser som gir et sporty inntrykk. 4 hjulstrekken gir deg trygg fremkommelighet på norske vinter veier. Sporty og familievennlig. Bilen kan prøvekjøres hos oss!

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=161517135
https://www.hasauto.no/vaare-biler/
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=161517135
https://www.hasauto.no/vaare-biler/

Mercedes har kommet med flere tilskudd, C klassen blir nå levert med en 300 d motor som byr på 51 hk mer i forhold til den tradisjonelle 220d. Hybrid er også blitt et sentralt begrep når vi tenker på bilprodusenter. Porsche, BMW, Mercedes, Audi og flere har satset stort på dette. Denne løsningen er praktisk med tanke på kjøreforbruk og avgifter samtidig som den gir økt motorkraft.

Du er velkommen til oss for prøvekjøring og samtale om de forskjellige mulighetene som markedet tilbyr!