Skip to main content

Mercedes EQC

Dette er Mercedes sitt nyeste tilskudd innen el bil, og den gjør et godt førsteinntrykk. MB EQC er en utfordrer til både Tesla modell X, Jaguar I-Pace og Audi e-tron. Bilen gjør seg lett gjenkjennelig ved den nye grillen som skiller seg ut fra de andre Mercedes modellene. Så når denne først inntar de norske veiene blir den lett å kjenne igjen.

Bilen er et symbol på progressiv luksus, som fremmes av vakre linjer og et fremtredende utseende. Mercedes gjør det klart at de også er å regne med i kampen om el bil kundene. EQC er det første tilskuddet av el SUV som Mercedes tilbyr,men de har flere i vente. De lanserte B electric for første gang i 2014 og nylig kom deres første elektriske varebil. så el bil eventyret for Mercedes er så vidt i gang og vi gleder oss til fortsettelsen.

MB EQC 400 4MATIC

Litt om bilen!

Mercedes EQC har flere nyheter og en av disse er deres nye elektriske drivenhet som gjør at EQC har en elektrisk motor både foran og bakerst i bilen. Disse to motorene produserer en samlet verdi av 404 hestekrefter. De to motorene har ulike oppgaver som gir deg som fører maksimal utnyttelse av strømmen du kjører på. Mye av tanken bak EQC er å lage en komfortabel SUV som er god å kjøre uansett forhold. Flere dekorelementer, ulike tekstiler og farger er spesielt tilrettelagt og utviklet for EQC, de hjelper til ved å sette et særpreg på bilen.

I kjent Mercedes stil!

Selv om dette er Mercedes sin første helelektriske SUV er det ingen grunn til å avskrive de vante funksjonene vi er blitt så godt kjent med når det kommer til andre MB modeller. EQC tilbyr den samme lukseriøse følelsen som enhver bil fra Mercedes tilbyr. I EQC finner vi sittekomfort stoler med flere ulike massasje funksjoner og et innovativt design som gjør kjøreopplevelsen til noe helt nytt.

MB EQC 400 4MATIC