Skip to main content

MB GLC 350 E Hybrid

4 MB GLC 350E Hybrid i 4 farger!

MB GLC 350 E Hybrid i 4 farger.

Denne uken har vi, i HAS AUTO AS, hatt gleden av å levere 4 Mb GLC 350E Hybrid i hver sin elegante farge.

MB GLC 350E Hybrid i 4 farger.

Farge er viktig for mange bilkjøpere og det er ikke så godt å vite hva som bestemmer fargevalget. Det er skrevet noen artikler om temaet og de sier blant annet dette;

Hvit assosieres med renhet og uskyldighet. Eiere av hvite biler har muligens både smak og eleganse og tilstreber sannsynligvis perfeksjon.

Eiere av rød bil er ofte utadvendte, morsomme og impulsive, eller de har et ønske om å være det. Rød bil indikerer visstnok at du er ambisiøs og bestemt på å få få det du kan ut av livet.

Kjører du en grå bil ønsker du muligens ikke å skille deg ut, men du utstråler verdighet, tradisjon og modenhet. Grå sies å være fargen for forsiktighet og kompromiss. Det er visstnok forskjell på grå og sølvfarget. Er bilen din sølvfarget sies det at du er praktisk, oppfinnsom, smart i buisness og har god smak.

Sort er den ultimate maktfargen, og svært mange nordmenn kjører sort bil. Sorte biler indikerer at du er ærverdig og iøynefallende uten å være en skrytepave. Du er tidløs, viktig og har alltid kontroll.

Kjenner du deg igjen?

MB GLC 350E Hybrid i 4 farger.

Uansett hvilken type du er og hvilke farge du velger ønsker vi deg hjertlig velkommen til oss i HAS AUTO AS.

Vi takker også for tilliten til våre GLC 350E Hybrid kunder som denne uken henter sin nye bil hos oss!