Skip to main content

Hybridbiler

Hybridbiler!

Hybridbiler MB GLE 500

Det selges stadig flere og flere hybridbiler i Norge. Teknologien om hybrid er på full fart inn i det norske markedet. Dette er en kombinert el-bil og ordinær bil. Motoren velger automatisk hvor energien kommer i fra. En hybridbil kan kjøre på forbrenningsmotor alene, elektrisk alene eller med en kombinasjon. Den elektriske motoren er utstyrt med en generator og en batteripakke. Batteriet blir ladet både under lett kjøring og ved bremsing. Under akselrasjon og bakkekjøring brukes den produserte energien i batteriet.

Nå kommer også flere modeller som oppladbare plug-in versjoner. Det betyr at de kan lades fra stikk kontakt mellom kjøreturene.

Regjeringen vil ha flere hybridbiler. Som ett av flere tiltak for å redusere miljø utslippene, har styresmaktene valgt å redusere engangsavgiftene på hybridbiler i forhold til biler med vanlig forbrenningsmotor.

MB GLC 350 E

Hybridbiler MB GLC 350

Dette er den mest prisgunstige versjonen av stjerne Suv en fra Mercedes. Den har ladekabel, lavt utslipp og mulighet for ren elektrisk drift. Mb GLC 350E er en real avgiftsvinner. Den har blitt en storselger i sin klasse. Dette er en designperle av en bil. Den har et moderne og lukseriøst uttrykk med en raffinert og elegant linjeføring.

Hybrid, MB GLC 350E