Skip to main content

AUDI RS6 – nå for salg hos HAS AUTO AS!

Audi RS6 er den høyst ytede versjonen av Audi A6. Betegnes som en mellomstor sports og luksusbil. RS står for Renn Sport og er Audis høyeste trimme nivå.

Dette handler om en kombinasjon av en relativt diskret stasjonsvogn og ytelser som er i verdensklasse. Helt siden bilens debut i 2002 har Audi RS6 ligget helt i front i kategorien «heftig stasjonsvogn». Fremdeles holder bilen stand, og vel så det.

Audi RS6; bilen som har mer dynamikk, mer kraft og mer eksklusivitet, bygd for kundene som ønsker mer. Den har designmessige detaljer som forsterker det sportslige førsteinntrykket. Det finnes nok ingen råere familiebil på markedet. Audi byr på et høyt nivå av kvalitet. De har en årrekke produsert streite kvalitetsbiler som har trafikert strekningen villaområde – høyfjellet.

En stor og romslig stasjonsvogn, som langt på vei ser ut som en vanlig A6. Forskjellen er naturligvis en hinsides motorkraft. Den har også kraftigere luftinntak foran, bredere skjermer og en stor diffuser med tilhørende bazooka-eksosrør bak. Dette er detaljer folk flest kanskje ikke legger merke til. Men når man starter en RS6 bryter en voldsom buldring løs. Hvert girskift gir et tordendrønn, men du kan selvsagt justere eksoslyden.

Bilen har splittet personlighet. I comfort modus er det bare litt ekstra buldring som skiller den fra en A6, setter man den over i Dynamic, endres den til en råtass av en bil. Bilens lave tyngdepunkt gjør at bilen imponerer på veien. Ved aktiv kjøring gjennom svingete landeveier glemmer man fort at bilen veier nesten to tonn. Det sørger et aktivt og fintfølende understell for.

Går mann og drømmer om en kul og litt spinnvill familiebil er RS6 minst like behaglig på veien som en SUV. Den har god plass innvendig og 4 hjulstrekk, som planter kreftene godt ned i bakken.

AUDI RS6 EN UBESTRIDT DRØMMEBIL FOR VELDIG MANGE!!